399,95 €*

Reviews on

Tienda T6.2 XL AIR - 6 personas, 2 habitaciones

4.09 / 5 11 Opiniones
9 usuarios recomiendan este producto
  • Hombre
    de 40 a 49 años
    25 julio 2017
    Usado desde Menos de 1 semana
    That review has been deposited on this product version
    La mejor tienda!!

    Llevamos 10 años usando la primera versión de la T6.2 XL Air. Nos parece genial. Finalmente, tras un uso intensivo en 10 veranos se nos ha roto la lona exterior en algun punto. No hay repuestos???
    Por qué descatalogar un producto tan exitoso? No hay manera de repararla o conseguir otra igual?
    Qué pena!

  • Mujer
    de 40 a 49 años
    12 mayo 2017
    That review has been deposited on this product version
    Tienda muy cómoda y espaciosa

    Nosotros tenemos esta tienda hace 4 ó 5 años y tenemos miedo de que se nos rompa porque no vamos a encontrar otra igual. Y ahora entro en la página y veo que está a punto de retirarse, no lo veo bien. No quisiera que se dejaran de fabricar porque es muy espaciosa, fácil de montar y tiene muy buenos acabados. Piénsenlo antes de retirar una tienda tan buena como esta. Gracias

  • Hombre
    de 40 a 49 años
    29 agosto 2017
    Usado desde más de 2 años
    That review has been deposited on this product version
    Super tente mais matériaux fragile

    Une tente super bien conçue mais quelle dommage que les matériaux soient si fragiles? Objectif de nous faire racheter? Tente échangée il y a 3 ans (au passage super service après vente par contre) et nouvelle tente utilisée 3 fois avec beaucoup de précautions. La raison du premier échange : tapis de sol des chambres et du hauvent qui se desagregeaient! La je commençais à croire que j'étais effectivement tombé sur un mauvais lot... et bien non çà recommence dans un des coins du tapis de sol qui commence à se desagreger. Je suis tres tres précautionneux et ce n'est pas un endroit exposé au soleil... et c'est un endroit ou j'ai besoin d'étanchéité!!! Je fais comment maintenant!?

    Brand's answer :

    Bonjour
    Je suis désolé d'apprendre que votre nouveau tapis se désagrège , je vais revenir vers vous en privée pour trouver une solution à votre problème
    Cordialement

    Jean-Baptiste Bonnafous

  • Mujer
    de 30 a 39 años
    10 agosto 2017
    Usado desde más de 2 años
    That review has been deposited on this product version
    Tente très spatieuse

    Idéal en famille testé à la mer et en montagne. Le tapis de sol du séjour s'est usé avec le temps et nous souhaitons le changer. est-il disponible en pièce détachées?

  • Hombre
    de 30 a 39 años
    31 julio 2017
    Usado desde más de 2 años
    That review has been deposited on this product version
    Quelle bêtise qu'ils ne la fasse plus.

    Super spacieuse, stable. À résisté à une pluie nourrie pendant plusieurs heures et tout est resté au sec, avec un salon pouvant accueillir les enfants en attendant la fin de la pluie. Idéal pour le sud également car les aerations aident à garder la température basse en pleine été. Quel dommage qu'ils remplacent par des modèles a tube gonflable, sans doute moins solide et résistant au vent. Idéal pour le camping d'une semaine ou plus en famille.

  • Mujer
    de 30 a 39 años
    10 junio 2017
    Usado desde más de 2 años
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    problème de corde

    Au bout de 4 ans toutes les cordes de fixation se sont des agrégées on a été obligé de les changer

  • Hombre
    de 50 a 59 años
    22 julio 2017
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    niet geschikt voor Belgisch weer

    Ik kocht deze tent 2 de hands
    vorig jaar gebruikt op een Belgische camping , mooi weer , geen probleem.
    Dit jaar een 2 de keer gebruikt en dit jaar was de tent onderhevig aan echt Belgisch rotweer ( wind en massa's regen )
    boven het slaapgedeelte is er , tijdens een zeer hevige regenbui , een plas water komen te staan , het tentzeil is op die plaats uitgerokken en is niet meer goed op te spannen waardoor er bij de kleinste bui weer een plas water komt in te staan..
    Verder is de onderzijde van het buitenzeil afgewerkt met een muskietengaas waardoor er bij hevige wind een sterke tocht in de tent is .
    De voorkant bestaat uit 2 zeilen , een muskietengaas , dat vreemd genoeg een 20 tal cm van de grond blijft en daardoor alles behalve effectief is tegen muggen , en een afsluitzeil ,waarvan de onderste 20 cm dan waar is afgewerkt met muskietengaas .
    Het is dus niet mogelijk de voorkant van de tent volledig winddicht af te sluiten.
    Verder gebeurt het dikwijls , zeker met kinderen , dat de rand van het voorste grondzeil , wat eigenlijk een kuip is , onder de rand van het buitenzeil of onder het doek van de zijdeuren komt te zitten .
    Hierdoor komt het grondzeil , bij een hevige bui , snel onder water te staan.Het water loopt gewoon binnen.
    Het is een goed tentje voor iemand die het warme droge zuiden gaat opzoeken.
    Voor echt Belgisch weer is deze tent echt geen goede keuze.
    Bij een volgende kampeergelegenheid in België , toch maar weer mijn oude bungalowtent mee.
    Ik ben al de 50 voorbij en al van in mijn prille jeugd elk jaar minstens 1 keer gaan kamperen , waaronder meer dan 20 jaar bij de scouts.
    Ik weet dus echt wel hoe ik een tent moet rechtzetten

    Brand's answer :

    Beste Geert,

    Bedankt dat je de tijd nam om deze review, over onze familietent van Quechua, te schrijven.
    Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent met je Decathlon- aankoop.
    Ik wil je wel even erop wijzen dat een tent 2e hands kopen, altijd risico inhoud.
    Je weet niet hoe vaak deze al gebruikt is en vooral onder welke (weers-) omstandigheden.
    Deze tent wordt ook al enkele jaren niet meer in de winkels verkocht.
    Ik werk al jaren met tenten en je kan vaak niet op het eerste zicht zien of deze nog in goede staat is of niet.
    Ik lees dat je veel ervaring hebt dus ik moet je niet vertellen dat je je stormkoorden goed moet vastmaken zodat er geen plassen kunnen vormen op het dak van je tent.
    Als ik dan lees dat het tentzeil uitrekt, betekent dit zowiezo al dat de stof niet meer in goede staat is want een tentzeil kan normaal niet rekken.
    Verder kan ik je nog meegeven dat je het grondzeil aan de deuren normaal kan platleggen, zodat je hier niet over valt, en omhoog kan zetten als het regent. Deze zouden dan achter de deur zitten zodat het niet binnen kan regenen.
    Voor verdere vragen mag je me steeds mailen.

    Met sportieve groeten!
    Mieke Theys
    Expert en monitor Quechua


  • Hombre
    10 julio 2017
    Usado desde más de 2 años
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Rewelacyjny

    Po sześciu latach użytkowania ocenię go jednym słowem: REWELACYJNY. Komfort, wygoda, przestrzeń i... zazdrość w spojrzeniach sąsiadujących biwakowiczów :)

  • Hombre
    de 40 a 49 años
    07 marzo 2017
    Usado desde más de 1 año
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    SUPER

    REWELACYJNY NAMIOT. Trochę czasu potrzeba, aby go rozstawić, lecz nawet autem można wjechać, podczas deszczu i spokojnie się rozpakowywać. Polecam.

  • Hombre
    de 30 a 39 años
    01 febrero 2017
    Usado desde de 7 a 12 meses
    That review has been deposited on this product version
    Doskonały namiot

    Namiot super. Używam od 3 lat. Ponieważ rozstawiam go w czerwcu a składam pod koniec sierpnia materiał po 3 latach zaczyna się rwać. Mimo wszystko polecam. Szkoda że sprzedaż objęta jest jakąś dziwną polityką firmy i nie można go kupić nigdzie a sugerowane ceny są wyssane z palca.

IR ARRIBA